Over ons...

Onze missie

De missie van Limorcello is het verbinden van mensen door middel van kwaliteit, creativiteit en passie. Deze elementen zijn de basis van onze likeur en maken Limorcello zoals hij is. 

Onze visie

De visie die wij voor ogen hebben is om iedereen kennis te laten maken met onze unieke likeur. Door creatief te zijn, uitsluitend kwaliteitsproducten te gebruiken en de liefde voor Limorcello te delen, wordt zo ieder zijn Limorcello moment speciaal. 

Het verhaal

Na eindeloze avonden citroenen en sinaasappels schillen aan de keukentafel, heel veel verschillende combinaties en heel veel proeven en laten proeven, wisten wij het zeker, de juiste verhouding tussen citroen en sinaasappel zorgde voor de perfecte smaak.
We hebben ons recept ver doorontwikkeld en kunnen nu met trots zeggen dat we een smaakvolle nieuwe likeur op de markt hebben gebracht met een eigen, originele smaak en dit willen wij graag met jullie delen. Het schillen van de citroenen en sinaasappels is een vak apart. Dit wordt gedaan met uiterste precisie. Voor de frisse zachte smaak gebruiken we alleen de pure schil van de vruchten. De naam Limorcello is een verwijzing naar de twee vruchten die in de likeur zijn verwerkt, namelijk limone (citroen) en orange (sinaasappel).

Het logo laat de mix tussen de vruchten zien, Limorcello straalt hiermee een eigen identiteit uit en laat zien dat de basis van een authentieke likeur met een eigen draai, een goede combinatie is in een modern jasje.

Limorcello wordt uitsluitend gemaakt van de beste citroenen en sinaasappels uit Valencia.
De vruchten zijn afkomstig van het familiebedrijf genaamd ‘’Bollo’’ de familie beschikt over jarenlange ervaring in het telen en verwerken van de vruchten. De familie kiest liever voor natuurlijke hulpmiddelen dan chemische stoffen om hun fruit in de beste conditie te laten rijpen. De vruchten worden niet geplukt maar afgeknipt, hierdoor droogt de vrucht minder snel uit en worden de meeste sappen en smaak behouden wat terug te proeven is in de Limorcello.

Bekijk hier de site van Bollo voor meer informatie over onze vruchten.

Close Menu